3D nyomtatás: naEzMi #32?

A feladat a szokásos: virtuális sörért kitalálni, mit hegesztek már megint:

A méretek mm-ben vannak megadva. A rejtvény talán most sem egyszerű – egyelőre nem segítek, lássuk mire juttok ennyiből:

9 thoughts on “3D nyomtatás: naEzMi #32?

   1. AiRLAC

    A Bosch MUM sorozaton gyárilag van egy ilyen (átlátszó) rácsúsztatható fedő 🙂

    Reply
    1. eFi Post author

     Ha erre gondolsz, akkor annak pont ugyanaz a baja, mint a KitchenAid gyári fedelének: nem zár körben és az adagológaratnak sincs fedele, úgyhogy egyszerre kétfele tud fröcsögni.

     Próbálj meg egy liter tejszínt max sebességgel felverni egy ilyennel és megérted.

     Reply
     1. Monika Rumpf

      Jó későn, de iderakom a két centemet, ezért kell Kenwoodot venni. Annak van körben záródó teteje, és azon nyiható fedélke a cucc beleöntéséhez. Plusz kenyérgyúráshoz is jobb 🙂

      Kenwoodosok és Kitchenaidesek amúgy úgy vannak egymással, mint Buda Pesttel, Győr Sopronnal, vagy Észak-Dublin Dél-Dublinnal, mindegyik a magáéra esküszik, de ezt biztosan hallottad már.

     2. eFi Post author

      Móni, volt egy Kenwood Chef Sense-em, nagyon szerettem, egész addig, amíg meg nem döglött rajta a potméter és hiába vittem a szervizeshez, csak széttárta a kezét. A családban van még egy KitchenAid, az még nem pusztult el, úgyhogy a következő gép ezért lett megint KitchenAid.

     3. eFi Post author

      Arra még kíváncsi lennék, hogy miért gyúrja jobban a Kenwood a kenyértésztát. Sydneyben azzal kezdtem kenyeret sütni, olyan nagy difit én nem éreztem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *