Átállás az új CIB mobilalkalmazásra

  • Ha váltasz, az új alkalmazás által kezelt számlá(k)hoz az új mobil alkalmazás gyártja az OTP tokent az új mobilappon belüli használathoz is és a desktop Java applet azonosításához is. A régi app az OTP tokent netkapcsolat nélkül gyártotta, az új mobilappnál viszont kell a tokengyártáshoz az internetkapcsolat. Ez akkor jelenthet problémát, ha külföldön vagy egy desktop gép előtt és nem tudsz netet adni a mobilodnak.
  • Az alkalmazás csak a magán folyószámlák kezelését támogatja, céges bankszámlákat talán majd jövőre. Ha mindkettővel rendelkezel, akkor a céges számláid authentikációjához marad a korábban is élő token.
  • Amennyiben több magán folyószámla kezelését akarod megoldani az új mobil alkalmazásban és nem mindegyiknek te vagy az elsődleges tulajdonosa (=család egyéb számlái), úgy ezt csak úgy tudják elvégezni, hogy az aktiváció során a nem általad tulajdonolt számlákat a CIB24 telefonos azonosítóval authentikálod. Ha ez nem megy, akkor a saját számlá(i)d kerülnek bele az új mobilappba egész addig, amíg ezt az authentikációt el nem végzed.
  • Az új mobilapp aktiválásához szükség lesz a személyid számára és lejárati dátumára, illetve a bank által ismert személyes adataidra.
  • Hirtelen ennyi. Nekem sajna ez több szempontból nem felel még meg, úgyhogy maradok régi auth token user.]]>

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *