Kraków Marathon 2013

Cracovia Marathont. A fél napot mi is a versenyen töltöttük, három ponton fotóztunk, a ~11., ~39., ~40.5 km-eknél. Hazajöttünk, nekiálltam leválogatni a rengeteg képet, aztán egyszercsak beugrott, hogy talán lenne benne fantázia, ha ebből hegesztenék egy timelapse-ot is, így hát készült belőlük ez a kicsit suta klip:

Krakow Marathon 201304 from Gabor Penoff on Vimeo.

Biztos vagyok benne, hogy minden résztvevő nagy örömmel fedezi fel majd magát a képeken, még ha azok nem is sportriporter minőségűek. Ezért hát az összes fotót, minimális szelekcióval (csak a nagyon értékelhetetleneket dobáltam ki) feltöltöttem egy Flickr setbe. Amelyik fotón magyar ember szerepel, az megkapta a “magyar” tag-et – sajna azt nem tudom megmondani, hogy a Flickr képes-e így tag-re szűrni, illetve azt sem tudom garantálni, hogy minden magyar sportolós fotót felcimkéztem. Ezúton emelem kalapom minden ember előtt, aki rászánta magát, hogy elinduljon ezen az erőpróbán. Külön tiszteletem mindenkié, aki még 38 km után, ki tudja mennyi holtponton túl még képes volt a kamerába mosolyogni. 20130428-2725]]>

2 thoughts on “Kraków Marathon 2013

  1. eFi Post author

    Kb. 3000 :). Már csak 2747 van meg belőle, mert a nagyon hibás fókuszúakat kidobáltam, mielőtt felmentek a Flickr-re, de a timelapse-ba azok is belefértek.
    Btw van egy Dahabban készült timelapse itt, az is sok kép, csak azok kifejezetten azzal a szándékkal készültek, hogy majd ilyen mozi lesz belőlük. A maratonos képeknél ez csak a végén jutott eszembe, ezért egy picit suta az egész.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *