Magyarország postája

Ügyfélnek rendelt nagy értékű elektronikát hozott a Magyar Posta. A csomagot a német nagykereskedő DHL-lel adta fel, ám itthon átveszi tőlük a Posta a kézbesítést.

Szerencsétlenségünkre a csomag érkezésekor egész héten Hollandiában voltunk, így a csomagot egy 2 hónapos kislányt pesztráló kismama vette át a postástól, aki gyorsan letette a 2 nagy dobozt, majd sietve távozott is. A kismama látta, hogy az egyik doboz fele Magyar Posta ragasztószalaggal van megfixálva, de nem szaladt a postás után jegyzőkönyvet felvenni.

6 nappal később értünk haza. Látva a csomag külső sérülését úgy döntöttünk, hogy egy kamera előtt bontjuk fel azt:

A csomagban kb. 1000 EUR értékű eszköz belső csomagolásán vörösbornak látszó penészes beázást találtunk – mintha valaki belelocsolt volna egy pár decit. A csomagolást félretettük, majd a videót eljuttattuk a nagykereskedőnek, a DHL-nek és a Magyar Postának is.

A nagyker azonnal a fuvarozóhoz küldött.

A DHL a Magyar Postához.

A Magyar Posta pedig ide:

This is how they roll.

Meneküljön ki merre lát!

1 thought on “Magyarország postája

 1. Blackneutrino

  Szia,
  Mi naponta postazunk kulfoldre Angliabol es mint felado, a mi felelosegunk karteritest adni, ha a csomag serulten erkezik.
  Ha latszik, hogy a serules a tranzitban tortent, amit a te esetetben a magyar posta ragaszto szalagja jol bizonyit, akkor a kuldonek kell a dhl fele igenylest benyujtani.
  Az o dolguk leverni a magyar postan a refund osszeget. Ha paypalt hasznaltal a fizetesnel, ott is igenyelhetsz refundot.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *