3D nyomtatás – muslincacsata level 2

kimaxoltam, de valahova elkavartam a fedelet, így most inkább terveztem egy kisebb befőttesüvegre valót: fruit fly jar trap Ennek örömére csináltam belőle egy gyors screencastot is:

Designing a fruit fly trap jar cap in Fusion 360 from Gabor Penoff on Vimeo.

Update: elkészült élőben is. Kicsit fehér, kicsit szőrös, de a miénk. Ahogy szokás, a modellt szedheted a youmagine.com-ról: fruit-fly-trap-printed2 fruit-fly-trap-printed1 ]]>

2 thoughts on “3D nyomtatás – muslincacsata level 2

  1. nix

    Ez a konstrukció szúnyog (azok is a CO2-re mennek) és minimális átalakítással darázs elfogására is alkalmas. Csalinak a naracslével kevert sört mondják a legjobbnak, némi mosogatószerrel (a felületi feszültség csökkentésére — nem muszáj, de én jobban szeretek megfulladt darazsakkal teli üveget kezelni).
    ((a kapcsa meg lehetne a Post gomb felett))

    Reply
  2. eFi Post author

    @nix: köszi a tippet. Én szúnyogot egy ventillátoros csapdával ölök otthon, de ki fogom próbálni ezt is. Az élesztős lekvárt próbáld majd ki – én meg ígérem megnézem a narancslés sör combot.
    Catchpa: igyekszem minimális időt tölteni azzal, hogy a blogmotort konfigurálgassam, inkább tolom bele a kontentot – de ha megmondod, mit editáljak, hol, szívesen megteszem.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *