Elektronikát csak a Farnelltől rendelEK

Farnell magyar oldalán. Még most sem hiszem el, hogy a tegnap 15:41-kor feladott rendelésemet az angliai Leedsből a UPS futár _ma_ 15:00-kor a fiam kezébe adta Baján – mindezt 1400 HUF szállítási költségért. Proof: farnell-order_Speedy-Gonzales-delivery Srácok, nem tudom, hogy csináltátok ezt, de nyertetek egy lelkes gadget vásárlót magatoknak. Le a kalappal!]]>

5 thoughts on “Elektronikát csak a Farnelltől rendelEK

 1. Ger

  Szúrópróbaszerűen rákerestem egy alkatrészre a TME-n és a Farnellen. Az egyiken 1838HUF, a másikon 5687HUF. Biztos, hogy CSAK a Farnell-től kell rendelni???

  Reply
 2. eFi Post author

  Ger: látom jól megfogtad a lényeget (nem). Ami nekem kell/kellett, az speciel náluk teljesen korrekt áron van. Ami engem jelen esetben lenyűgözött (btw _erről_ szólt a poszt), az a szolgáltatás minősége. Azért a kedvedért változtattam a poszt címén.

  Reply
 3. Ger

  🙂
  Ha gyorsan akarsz, akkor csak a Farnelltől rendelSZ (én spec. lesétálok a sarokra, mert olyan helyen lakok, ahol elektronikai üzlet terem a közelben). Ha 3 napot is tudsz várni, akkor már szabad a vásár és esetleg még jól is járhat az ember. Kérdezze kollegáit, elektroinstallateurját vagy gyógyszerészét!

  Reply
 4. eFi Post author

  Így van. Errefelé egyrészt kevés az ilyen geek bolt, másrészt ha van is, azt nem kapom meg, amit náluk kerestem (enOcean Pi energy harvester receiver, hogy nevezzük nevén a gyereket végre). Egyszerűen csak megdöbbentett az a sebesség, ahogy az áru megérkezett ~2200 km távolságból, <24 óra alatt, =1400 HUF-ért.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *