3D nyomtatás: naEzMi #27?

Tegnap kiment ez már Twitterre, de úgy tűnik hibáztam, mert az igazán hardcore naEzMi játékosok inkább ide járnak a hülyeségeimért a blogra 🙂 A feladat a szokásos: virtuális sörért kitalálni, mit hegesztek már megint:

Kezdetnek egyetlen méretet adok csak meg: a menet M105x3.

Egy példányt már kipróbáltam belőle és nagyon tetszik, most csinálom a másodikat. A 9. iterációnál jár a modell és eddig két apróság változott csak a fenti rajzhoz képest. Még 1-2 verzió biztos belemegy a piros bigyó miatt mielőtt STL release lesz belőle.

Hajrá!

]]>

7 thoughts on “3D nyomtatás: naEzMi #27?

 1. phermous

  Nekem valahogy a kocsi szellőzőrácsra rakható tartók ugranak be, de nem áll, össze szóval még valószínűleg nagyon messzi tipp. 😛

  Reply
 2. Greg

  Inkább objektívre rakhatónak tűnik. De miért kell 4-be osztani a látóteret? Színszűrés?

  Reply
 3. Ger

  Objektívre rakható cuccra én is gondoltam, de a 105 nagynak tűnik. Habár lehet, hogy van valami derítő-árnyékoló eszköz, ami ekkora lehet.

  Reply
 4. Greg

  Vagy objektív-talp, hogy arccal lefele le lehessen rakni a gépet, ha a szükség így hozza? 🙂

  Reply
 5. eFi Post author

  Se autó, se fotózás. A rajz kicsit csal, mert használat közben másképp áll a cucc, de féltem, hogy ha irányba állítom, akkor azonnal kitaláljátok 🙂

  Reply
  1. eFi Post author

   OK, noreknek beírtam a sört. Ez egy Qi charger insert tetszőleges 13×18-as képkeretbe:
   Qi charger picture frame insert
   A twelvesouth.com kínál ilyet 80 USD-ért, ez meg akkor jön jól, ha már van Qi chargered és csak 5 dollárzt akarsz kidobni. A modellt szedheted a youmagine.com-ról.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *