3D nyomtatás: PET palackot a hátizsák aljába!

5.11 Rush 12 az egyik kedvenc hátizsákom: annak ellenére, hogy nagyon kompakt, simán elfér benne a 15-ös MacBook Pro, teljesen széthajtva pakolható és tele van MOLLE rögzítési pontokkal, amikért teljesen odavagyok 🙂 Az eggyel nagyobb tesójában, a Rush 24-ben már csináltak mindkét oldalra hosszábban cipzáras rejtett zsebet, amibe tökéletesen passzol egy vizespalack, ám a kicsikéről valami miatt ez lemaradt. A Rush 12 oldala is tele van varrva MOLLE csíkokkal, de az én fantáziámat inkább az izgatta, hogy fel tudnék-e applikálni egy palacktartót az alján levő négy rögzítési pontra, hogy abba akár a fél, akár a két literes palack is elférjen. Tegnap aztán séta közben kitaláltam: tépőzárakkal kellene körbefogni a palackot, akkor az szabadon állítható marad, a nyakát meg rögzíteni egy gumis madzaggal, valahogy így: Be is mentem a barkácsboltba egy méter tépőzárért, aztán nekiestem Fusionban a dolognak (csak akkor nézd meg, ha érdekel a processz ÉS egyben őrjítő vágyat érzel, hogy 25 percen át hallgasd, ahogy klikkelgetek): A modelleket szokás szerint szedheted a youmagine.com-ról.]]>

3 thoughts on “3D nyomtatás: PET palackot a hátizsák aljába!

 1. Jack

  Ezt en is nezegettem. Nekem egy Dell XPS 15 van (2016-os), az elvileg egyezik meretben a Mac 15-el. Annak a neoprene tokja case-val egyutt is kicsit lotyog rajta.
  Nem voltam meggyozodve hogy befer ebbe, de akkor igy valszeg megprobalom. Siman bele szoktad tenni, vagy a bladder reszbe?

  Reply
 2. Jack

  Ja, elnezest a kvazi offtopicert, nem a taska itt a lenyeg, csak kivancsi vagyok. 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *