KickStarter titok

Az eredmény: 102188 USD a várt 125000 USD minimummal szemben = a project kudarcba fulladt. 2014 nyara – Ryan úgy gondolja, tesz még egy próbát. Új ruhába öltözteti a terméket, picit újravágja a termékismertető videót és úgy gondolja, ezúttal elég lesz 50000 USD, hogy belefogjon a gyártásba: Az eredmény: >11 millió USD, a KickStarter történetének legsikeresebb kampánya. Mi a titok?]]>

3 thoughts on “KickStarter titok

 1. Galgogergo

  A második videó sokal jobban össze van szedve.
  első videó: mintha a srác fogott volna egy hűtőtáskát, és telenyomta volna egy halom számomra érdektelen dologgal, össze vissza, koncepció nélkül.
  második videó: egy dobozban az összes dolog, ami egy jó partihoz kell, mi kell még?
  Meg egyértelműbben el van magyarázva, hogy mire jó a blender, miért jó a bluetooth lejátszás (lsd függőágyon henyélő csávó a videóban), ezek nélkül én se vágtam pusztán az első videóból, hogy minek bele olyan egyáltalán?
  Stbstb sok kis apró részlet, amik mind életszerűbbé, valós szituációkban elhelyezhetőbbé teszik a terméket.
  Szerintem.

  Reply
 2. IBMAN

  Üdv.
  Nem a videók közötti különbség hozta meg a sikert, hanem az idő. Másodjára nekifutni ennek, az amúgy is sikeres első próbálkozás után, (hiába nem sikerült elérni a kitűzött célt egyértelmű volt a népszerűsége) boritékolva volt, hogy befog futni. Egyszerűen egy alapjaiban jó ötlet reklámot kapott az első próbálkozás által, és mikor másodjára újra indították már várták, és terjesztették a hírét, hogy; “na most összehozzuk, mert ez kell”.
  A két videó közötti különbség valójában elhanyagolható, hiszen szükségszerűen nem akarhattak egy második fordulót sablonosan végigcsinálni, ezért változtattak, és akárhogy nézem tényleg mellékes a minőségbeli különbség. Főként mert azok a minimális eltérések nem eredményezhetnek 10,9 millió dollár pluszt, ellenben a reklám, és a szélesebb rétegek bevonása igen.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *