11 thoughts on “Fésűkagyló Des módra

 1. eFi Post author

  Na meg az 1:13-nál belekerülő rákos – aszalt paradicsmos – tejszínes “fagyigombóc” se volt benne, nem rukola volt alatta, hanem saláta, végül nem is pannonhalmi fehérborral locsoltuk, ha jól rémlik. Ettől még ízlene, believe me 🙂

  Reply
 2. Gabor

  Ha ez a justinpoland tumblr a tied, leszakad a pofam. Iszonyat jo. ket kilot hiztam miattad, mert ha este 10-kor megnyitom, elkezdek fozni.
  Te egy ZSENI vagy!!!!!

  Reply
  1. eFi Post author

   JustinPoland tumblr én vagyok, az extra kilókért mea culpa, zseni meg még sose voltam, nagyon köszönöm 🙂

   Reply
 3. Gabor

  komoly kerdes: honnan jott az otlet a piros abroszra, barna asztalra es a felulrol fenykepezesre? Ma lattam egy pont ilyen oriasplakatot. Toled loptak?

  Reply
 4. eFi Post author

  Nincs ebben semmi extra: az asztal adott volt a lakásban, amit bérlünk, a piros abroszokat találtuk egy áruházban barangolva, mikor odaköltöztünk és megtetszett, a felülről fotózás pedig úgy jött, hogy abba fér bele minden, amit mutatni akarok és így tűnik el minden, amit nem. Az egész sokkal egyszerűbb, mintha softboxszal játszanék. Csak felállok egy székre és elkészül a kép ebéd előtt – semmi olyat nem látsz a képeken, amit ne ennék meg 🙂
  Óriásplakáton ugyanez a config: nem vagyok én mondjuk Apple, hogy az ikonok sarkainak lekerekítését szabadalommal védjem ;P Ha küldesz egyszer egy fotót egy ilyen plakátról, azt megköszönöm.

  Reply
 5. Gabor

  ma kuldok. Neha lehetnek veletlenek, de azert…. : ) sokan latogatjak azt a tumblr oldalt?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *