iOS6 Maps app

iOS6maps Látja a lököttje, hogy be van állva a jobb oldali híd, de a rövidebb út miatt csak erőlködik, hogy menjek arra. Aztán persze ha direkt elrontom a kereszteződésben a kanyart, akkor már rátalál a helyes útra. Lehet, hogy sok helyen hibás a térképe, sok feature hiányzik még belőle, de akkor is Józsinak adok igazat: az iOS 6-ban megjelent Maps alkalmazás user interfésze mindent visz! Próbáltam már iGo-t, TomTomot, Navigont: egyik sincs a fasorban sem ahhoz a smooth UI élményhez, amit az iOS 6-tal megjelent maps app ad. A hiányzó featurékat le lehet fejleszteni, a maps adatbázison lehet javítani. Go Apple! ]]>

2 thoughts on “iOS6 Maps app

 1. trn

  A technologia fontos, de ha nincs hozza (pontos) tartalom, a vektoros map es a smooth ui nem er semmit.
  Ha eveket kell varni, h ujra legyenek tomegkozlekedesi adatok (latva mennyi ido volt h a google-be belekeruljon), pontosabb legyen a terkep azzal epp csak evekre teszi hasznalhatatlanna az alkalmazast (nekem legalabbis).
  Amugy is nehezen ertheto a szamomra, hogy hogy tudott ennyire pontatlan es hianyos adatbazist osszevasarolni az Apple, van kismillio terkepezo/muholdkepes/poi szolgaltato ceg, miert epp a legbenabbakkal kellett osszebutoroznia?
  Nekem az iOS6 dramai visszalepes az uj Maps-al, proper Youtube app nelkul, ronda UI ujitasokkal (kekfejlec, rondatarcsazo, ipad clock). Ez az elso post-Steve Jobs iOS update es meg latszik is rajta a kuracio hianya :/

  Reply
 2. eFi Post author

  Természetesen mindenkinek a use case tör pálcát. Nekem eddig nem kellett a tömegközlekedés, valamint a jelenlegi Apple Maps-ben 5-10 perc pontossággal látom a bedugult utakat, ami egy állandóan dugókkal teli városnál nagyon hasznos.
  Természetesen értem a sok user hőbörgést, mivel overall sokat romlott a helyzet. A post mindössze arról akart szólni, hogy “Go Apple” – azaz jó lesz ez az UI, csak tegyék mögé a tartalmat. Továbbra is drukkolok nekik.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *