USA 2011/06 – valahogy így mozgott

glidecam-je, másrészt viszont vette a fáradtságot és software-rel hánytatásmentessé tette a felvételeket, amelyek kézből készültek a cirka másfél kilós kamerát tartva (ez egyébként a Gay pride alatt fej felett tartva és a Yosemite szikláin lefele gyalogolva volt különösen izgi). Szóval szerintem inkább a himbálódzó fekete keret, mint a hányinger mozi közben. Mielőtt pedig commentben jönne: igen, tudom, hogy van az új sájni Final Cut Pro X-ben software-es kamera stabilizáció, ami nem csinál ordenáré imbolygós keretet, viszont az cserébe ezt a túlmozgást képtelen értékelhető módon kompenzálni. Ennyi tech bevezető után kukkants bele a mi kaliforniában töltött két hetünk 2 perc 39 másodpercébe:

USA 2011/06 from Gabor Penoff on Vimeo.

]]>

3 thoughts on “USA 2011/06 – valahogy így mozgott

  1. divany

    hát efi, gratz az úthoz meg a képekhez jól. most egy lendülettel végignéztem megint egy csomó videódat is, főleg az NZ-seket, pláne, hogy nemsokára mi is indulunk a föld túloldalára 😉

    Reply
    1. eFi Post author

      Dehogynem, csak akkor egyrészt elveszik egy csomó kontent (néha akkorát svenkel a kamera, hogy a fél képernyő kiszalad, azaz 480p sem maradna), másrészt az én szememet így sem bántja nagyon, harmadrészt meg szerintem inkább a detail, mint a kruncsált tartalom (btw 1080p az :))

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *